Vi har fått ny kaffemaskin!

Vi har fått ny kaffemaskin!

I dag har Stian Hexeberg vært å hentet maskinen hos DigiPlex. Etter litt om og men fikk vi lempet den inn i bilen og kjørt den trygt ned på Åkrene Arena. Vi ønsker å rette en stor takk til Atle og DigiPlex for gaven!

Innlegg i lokal FB gruppe

Det hele startet med at det ble lagt ut et innlegg i en lokal FB gruppe som heter “Du veit du er fra Fetsund”. Her var det en ansatt i selskapet DigiPlex som lurte på om noen lag, foreninger eller grupper trengte en kaffemaskin. Det gikk ikke mer enn 30 sekunder fra den var lagt ut før 2 av Åkrenes aktive ildsjeler tok kontakt med vedkommende for å spørre om den fortsatt var ledig. Det var den – og det er vi veldig glade for!

Dette innlegget dukket opp i den lokale FB gruppen “Du veit du er fra Fetsund”:

En stor takk til DigiPlex for gaven!

Kaffekopp og 7. Div

Maskina er stor og moderne, og nå trygt plassert i vårt kjære klubbhus. Den trenger nok en liten vask og en rens, men vi setter stor pris på den type gaver. Nå kan vi ila høsten tilby tilskuerne en rykende varm kopp kaffe til fantastisk A-lagsfotball på Åkern!

Kaffemaskinen trygt inne i klubbhuset! 🙂

Viktig kamp mot Sand på Åkrene i kveld kl 18.45

Når vi først legger ut noe for første gang på lenge, så ønsker vi alle følgere, familie og fans velkommen til Åkern i kveld. Vi har hatt en tøff vårsesong, og nå skal vi hente 3 poeng de neste hjemmekampene for å sikre et nytt år i 7. div. I kveld har vi en viktig 6-poengskamp mot Sand på eget gress. Med det været vi har hatt i dag er vi sikre på at det blir en knalltøff kamp, men denne krigen skal vi vinne.

Vi ønsker alle velkommen!