Ny sponsor – webhosting hos Miles To Go

Ny sponsor – webhosting hos Miles To Go

Vi er stadig på jakt etter selskaper som gjør at vi har flere ressurser både mtp mennesker og økonomi. Vi er veldig glade for at Miles To Go går inn som sponsor med drift av nettside.

Åkrene IF var i mange år kjent for å ha veldig gode nettsider. Det er til og med omtalt i RB.no i 2006 med tittelen “Bedre på nett enn på banen“. Akrene.no var et mekka for personer med interesse for breddefotball, men dessverre lever ikke den tidligere siden lenger.

Derfor har vi nå hatt et ønske om å blåse liv i siden igjen, og da er det viktig å ha med seg dyktige fagpersoner på laget.

Vi er veldig glade for at Miles To Go nå har gått inn som sponsor, slik at nettsiden vår både kan være rask og sikker!

Lite fredrikstad selskap med store kunder

Miles To Go er ikke et stort selskap, men utmerker seg likevel innenfor webutvikling, drift og hosting av WordPress løsninger. WordPress er verdens største publiseringsløsning, så markedet er gigantisk!

Vi syntes Åkrene var et morsomt prosjekt og har tro på at klubben har muligheten til å bygge seg en posisjon igjen – også på web. Den reisen ønsker vi å bidra til
Vincent S. Hasselgård
Daglig leder og eier av Miles To Go

Trenger du nye nettsider eller hjelp med WordPress?

Miles To Go er et av de aller beste selskapene på å lage skreddersydde WordPress løsninger for bedrifter og organisasjoner. De har laget nettsidene til blant annet AdCare, fritid123 og utviklet nettbutikken til MioTrend.

Ny kamp Torsdag 12. september mot Hvam

I morgen er det en ny tøff match. Vi møter Hvam borte på kanskje norges minste kunstgressbane. Vi trenger den støtten vi kan få! Avspark kl 20.15 på Hvam Kunstress.

Vel møtt!