Ny sponsor – kaffe fra Datek

Ny sponsor – kaffe fra Datek

Tidligere kunne vi meddele at vi hadde fått en kaffemaskin. Men maskina trenger naturligvis kaffebønner, og vi har vært så heldige å få masse kaffe fra Datek!

Datek er en ledende norske teknologibedrift med over 20 års fartstid. De er 32 ansatte og holder til i moderne lokaler i sentrum av Lillestrøm – kun 10 minutter med tog fra Oslo. Datek har bred erfaring – fra M2M til IoT. De har utviklet og levert løsninger for flåtestyring av tog, buss og bil, sporing av gjenstander, bakkesystemer på flyplasser. Alt dette til de største aktørene i Norge. De er et teknologiselskap i sterk vekst med fokus på smarte hjem, smarte byer og smart helse.

De jobber både med hardwareutvikling, embedded utvikling, produktutvikling, systemutvikling og appér.

Med sterk vekst og flere nye store kontrakter innen smarthus ønsker de å få med seg de beste hodene med på laget sitt.

Kan du tenke deg å jobbe i et innovativt og faglig sterkt miljø med utvikling knyttet til IoT, AI, ML og bidra til et smartere samfunn?

Les mer om Datek på datek.no

Vi har jobbet for å kunne tilby alle medlemmer gratis kaffe og Datek realiserer dette med deres bidrag. Vi takker for gaven og ser frem til et spennende samarbeid med et av de mest innovative bedriftene i regionen.
Gaute Gerner
Daglig leder i Åkrene IF

Vi er utrolig takknemlige for at Datek har sponset oss med masse kaffe. Da kan tilskuerne våre få en rykende varm kopp kaffe på hjemmekampene på “Åkern”.

Siste hjemmekamp på “Åkern” lørdag kl 15.00

Førstkommende lørdag spiller vi siste hjemmekamp for sesongen. Da blir det blodig alvor mot Sørumsand 2 på eget gress, hvor vi skal fighte med nebb og klør om 3 viktige poeng i bunnstriden.

Ta med deg venner og familie, og kom på Åkern førstkommende lørdag for morsom fotball med en god kopp kaffe – vel møtt!

For kampinfo – klikk her.