Ledertalent tar fatt på jobben som hovedtrener i Åkrene!

Ledertalent tar fatt på jobben som hovedtrener i Åkrene!

Valon Fetahu har vært fast og solid inventar i A-troppen til Åkrene denne sesongen. Nå tar han fatt på jobben som hovedtrener for A-laget.

Etter et uhell på trening ble det faktisk sykehusbesøk på Valon forrige uke. Det går hardt for seg på treninger hos oss, men dette var i det meste laget. Etter trening bar det rett på A-Hus. Etter noen sting og to netter der, så var hardhausen tilbake.

Det hele begynte med den sure uavgjort kampen som endte 3-3 mot Sand sist torsdag. Vi merket at behovet for å få tilbake en hovedtrener kunne vært et fint sportslig steg å ta. Gruppa har blitt bedre kjent og kjernen vokser stadig, men vi trenger likevel en hovedtrener.

Derfor ble vi veldig glade når Valon spurte om det kunne være av interesse at han tok på seg jobben!

Tar tak fra første dag

Valon er en ledertype både på jobb og privat, og han skulle ikke vente lenge med å gjøre grep som hovedtrener. Allerede første trening ble det satt nye solide rutiner både for treninger og matcher ut sesongen. Alt fra oppvarming til øvelser var nøye gjennomtenkt.

Jeg følte første trening gikk ganske bra. Bare vi klarer å rette på noen små ting kommer det til å komme seiere på rekke!!
Valon Fetahu
Hovedtrener Åkrene IF

Sportslig leder fornøyd med signeringen

Vi har lenge sett etter den riktige treneren. Det er med stor glede at jeg kan presentere Fetahu nå. Han har et ekstremt klokt fotballhode, er en naturlig ledertype og har en passion for klubben.
Gaute Gerner
Sportslig leder i Åkrene IF

Ny hjemmekamp Torsdag 5. september mot Eidsvold IF

Neste kamp åkrene if mot eidsvold if 2 på åkrene arena

Seier er det som gjelder, når vi nå møter Eidsvold IF 2 til nok en hard fight på Åkrene Arena. Kampen spilles 18.15 og vi lover en tent gjeng som er sultne på 3 poeng.

Vel møtt!